Streatham Hill

Streatham Hill is a gated residential development built around a landscaped communal courtyard garden, in south west London. Kingston Landscape Group have won three APL awards at the recent show held in March 2019. This included the most sought-after APL award, the Supreme Winner. The judges’ commented, “A comprehensive landscape treatment with a creative use of planters, Corten steel and beautiful soft landscaping. The composition of the space made it feel like a number of smaller gardens which could be enjoyed by the residents and offered inspiration.” The Streatham Hill project also won a BALI award in December 2018.

  • Client: London Square
  • Budget: £500K+
  • Duration: 8 Months

Other Projects

Hendon Waterside

A stunning regeneration scheme in the heart of Hendon complete with internal courtyards, roof terraces and public green space’s.

Streatham Hill

A multiple award-winning communal courtyard with a stunning roof top garden.

Tubs Hill
Tubs Hill

A peaceful oasis, increasing the biodiversity of the site as well as providing a tranquil refuge for residents.

City Wharf
City Wharf

The roof top communal gardens are perhaps the most iconic part of this project – with stunning views across London.

Colindale Gardens
Colindale Gardens

Occupying 9 acres of land it provides 2,900 new homes as well as cafés, restaurants and retail facilities, all set with acres of communal landscaped gardens.

Hanover Square Project
Hanover Square

The tranquil rooftop terrace overlooks the hustle and bustle of the shoppers below and across the city skyline.

Kew Bridge
Kew Bridge

Landscaping of the highest quality was installed for this hugely impressive development overlooking the River Thames and Kew Gardens beyond.

Mortlake Crematorium
Mortlake Crematorium

A garden dedicated to the memory of infants and children and was inspired by the children’s story “Waterbugs and Dragonflies” by Doris Stickley.

Dickens Yard
Dickens Yard

We were delighted to be awarded two BALI Awards in 2017, including a Principal Award for our work on this project.

Scroll to Top